Přejít k hlavnímu obsahu
Program benefitů pro dárce krve
Prevence

Fond prevence – Program benefitů pro dárce krve

Každý, kdo daroval krev, je pro nás hrdinou, bez kterého by se možná vůbec nepodařilo jiné lidi zachránit. Pojišťovna 211 chce pomocí příspěvků ocenit nezištnou dárcovskou pomoc ostatním. Přečtěte si o benefitech.

Pohled na ni většině lidí nedělá zrovna moc dobře po těle, ale to je tím, že tak vzácná a nenahraditelná tekutina musí rozhodně zůstávat uvnitř našich těl. Krev. Jakmile ji zahlédneme mimo tělo, náš mozek spouští mechanismy varování nejvyššího nebezpečí… U někoho může přijít panika, někdo se sesouvá v mdlobách k zemi, jiný zase vyplavený adrenalin využije k záchraně sebe i druhých. A pak je tu speciální druh člověka – DÁRCE.

Pojišťovna 211 dárcům přispívá na různé zdravotní aktivity, které pomáhají s regenerací těla po odběru krve, krevní plazmy či kostní dřeně, a to už od prvního odběru.

Právě jste darovali krev poprvé?

Prohlédněte si možnosti příspěvku pro prvodárce, protože můžete získat až 250 Kč na vitaminy a minerály k regeneraci těla a také až 1 000 Kč za první odběr krve na alternativní možnosti k lázeňské léčebně rehabilitační péči.

Už jste ostřílení pravidelní dárci?

Příspěvky pro dlouhodobé dárce plné krve nebo jejích částí jsou pro vás nastavené na 5 000 Kč na lázeňskou léčebně rehabilitační péči nebo až 2 000 Kč na alternativní možnosti, jako je například sauna, nákup v lékárně, dentální hygiena a další. Samozřejmě že od nás dostanete příspěvek až 250 Kč na vitaminy a minerály pro lepší regeneraci těla po odběrech.

Darovali jste kostní dřeň nebo orgán?

Za tuto pomoc ve chvíli nouze nejvyšší je až 7 000 Kč (10 000 Kč dárcům orgánů), jako příspěvek na regeneraci pro dárce kostní dřeně a na lázeňskou léčebně rehabilitační péči nebo až 4 000 Kč na alternativní možnosti, jako je například sauna, nákup v lékárně, dentální hygiena, sportovní aktivity a další. Také je připraveno až 250 Kč na vitaminy a minerály pro regeneraci těla.

Pro pojišťovnu 211 jsou všichni dárci jedinečnými hrdiny právě proto, že neváhají a často pravidelně svou krev darují těm, kterým se zrovna nedostává. DĚKUJEME!


Autor: Štěpánka Trnková, redaktorka portálu Zdraví jako vášeň

Aktuálně