Přejít k hlavnímu obsahu
Startuje letní roadshow Zdraví a prevence s 211
Prevence

Startuje letní roadshow Zdraví a prevence s 211

Vyrážíme s prevencí za vámi! Během letních měsíců se s námi můžete potkat hned na 10 místech po celé republice a udělat něco pro své zdraví.

Začínáme už 3. července v Jihlavě a postupně svou osvětovou roadshow přivezeme do dalších devíti českých měst. A co máme za lubem? Zprostředkovat všem návštěvníkům akce ZDARMA základní preventivní vyšetření, jako je měření zraku, krevního tlaku, cukru v krvi nebo kapacity plic. Náš výživový poradce vám zdarma poskytne konzultace a zároveň změří složení těla, probere s vámi vaši hmotnost, poměr svalů, tuků a vody a poradí vám, jaká strava by vašemu tělu prospěla. 

Umíte poskytnout první pomoc? Vyzkoušejte si to

Nově naši letošní roadshow obohatí stanoviště Českého červeného kříže s instruktáží a teoretickými základy první pomoci. Jak správně resuscitovat? Ukážeme vám to. A samozřejmě si budete moct vyzkoušet první pomoc i v praxi na figurínách. 

Proč se vyplatí dorazit na naši akci?

Vedle preventivních vyšetření a konzultací zdarma získáte také možnost zatočit si kolem štěstí, na kterém můžete vyhrát poukaz do obchodu se sportovními potřebami. Vyšetření zdarma může absolvovat každý návštěvník, i nepojištěnec 211, avšak naši klienti budou navíc soutěžit o relaxační pobyt v hodnotě 30 000 Kč – stačí jen odevzdat soutěžní kartu a jste zařazeni do slosování! A především uděláte něco pro své zdraví a získáte novou motivaci pro zdravější životní styl.

Kdy a kde nás potkáte?

Na všech deseti zastávkách se akce koná vždy od 10 do 17 hodin.

Informace k jednotlivým akcím můžete sledovat průběžně na našich sociálních sítích nebo v kalendáři na webových stránkách.

S celou rodinou na sportovní festival Sporťáček


Zdravotní pojišťovna 211 se letos nově účastní festivalů Sporťáček, které přinášejí aktivity a zábavu pro celou rodinu. Stavte se za námi a vyzkoušejte si nejrůznější sporty, potkejte se se známými sportovci a otestujte nejen své dovednosti, ale i zdraví a kondici. Vaše děti si mohou nechat změřit pohybový potenciál nebo si třeba zacvičit jógu. Dospělákům vyšetříme kožní znaménka, zrak nebo provedeme analýzu složení těla. Kde najdete náš modrobílý stan ZP 211? Seznam zastávek ZDE.


Autor: Petra Škeříková, redaktorka portálu Zdraví jako vášeň

Aktuálně